Рак виліковний: Алла Мазур знялася в гучній соціальній рекламі

Алла Мазур
Телеведуча хоче, щоб більше українців обстежувалися у часи ковіду.

У зв’язку з COVID-ситуацією в Україні суттєво знизилася статистика звернень громадян з метою щорічного медичного обстеження. За ініціативи Української спілки клінічної онкології Onco Hub та столичних лікарів-онкологів організується інформаційна кампанія, аби сказати — онколікарні працюють в звичному режимі попри пандемію та локдауни. Реклама буде показана, зокрема, і в ефірі телеканалу 1+1.

За 2020 рік у порівнянні з 2019-м онкодіагнозів було зафіксовано на 30 000 менше, хоча насправді онкодіагноз нікуди не зник, — просто люди рідше звертаються і, на жаль, приходять, на пізніх стадіях, коли їм вже важче допомогти.

Аллу Мазур, журналістку і ведучу ТСН. Тиждень на 1+1, яка поборола онкохворобу та надихає своїм прикладом не боятися онкодіагнозів і вірити в одужання, взяти участь у соціальній рекламі запросив Андрій Безносенко, головний лікар Національного інституту раку, консультант-онколог Програми розвитку ООН в Україні (UNDP). Алла торік оголосила про своє одужання і пов’язує свою перемогу саме з раннім виявленням хвороби. Телеведуча з’являється в ефірах без перуки, з короткою зачіскою і підтримує онкоодужуючих пацієнтів.

Читайте также

Сменила имидж и стала главным ньюсмейкером: Алла Мазур впервые в новом образе вышла в эфир

Сменила имидж и стала главным ньюсмейкером: Алла Мазур впервые в новом образе вышла в эфир

Алла Мазур после химиотерапии сделала прививку от коронавируса

Алла Мазур после химиотерапии сделала прививку от коронавируса

У відео також взяли участь Яніна Соколова, журналістка, громадська діячка і блогерка; Едуард Хачатурян, пацієнт; Юрій Кондрацький, онкохірург; Олександр Стаховський, хірург-онкоуролог; Валерій Харчишин, лідер гурту «Друга ріка».

Алла зробила пост і опублікувала відео на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Потап и Настя Каменских
Предыдущий материал

В честь годовщины свадьбы: Потап посвятил Насте Каменских свою новую песню

Роман Сасанчин
Следующий материал

19-летний победитель шоу «Голос країни» Роман Сасанчин женится

Новости партнеров